Sallandse BBQ Challenge
vrijdag 24 augustus 2018

Wat moeten de bbq-teams, behalve veel plezier maken, er voor doen?

Naast 3 verschillende op de barbecue te bereiden vleesgerechten moet er ook een vegetarisch gerecht en facultatief een gerecht in de Dutch Oven worden gemaakt. Het laatste element valt in een aparte categorie en telt niet mee voor de eindprijs maar wordt wel beloond! De teams kunnen zelf kiezen of ze dit onderdeel willen uitvoeren.                                                                                                                                                                          Dit jaar krijgen de teams meer vrijheden in de voorbereiding! In tegenstelling tot andere jaren, waar op de wedstrijddag alle gerechten moesten worden gemaakt met de aanwezige producten, kan men nu de sauzen, rubs en ingrediënten zelf meenemen.                                                                             Er is wel een tafel met basis ingrediënten aanwezig

De teams moeten hun gerechten zelf aan de jury presenteren en er een kleine toelichting bij geven.
De jury heeft een jurytafel op een podium op het terras en zal de geserveerde gerechten meteen van
een eerste commentaar voorzien.

De spareribs zullen niet alleen door de jury worden beoordeeld maar ook door deelnemend publiek.

Leuk voor de teams en leuk voor het publiek!

Rond 17.00 uur volgt de prijsuitreiking.  


Heb je zin om met je familie, buren of vrienden mee te doen met de wedstrijd?

Bekijk de info en schrijf je nu meteen in:
Ga  naar het inschrijfformulier op deze site of ga naar Keurslager Albers, Molenhof 13 voor een inschrijfformulier.
We beloven je dat het een leuke en zelfs leerzame dag gaat worden!

De inschrijfkosten bedragen € 100,- per team.                                                                                                                                                                                 's Avonds kun je met je team van max. 4 personen gratis deelnemen aan het Mediterrane diner op het terras van Hotel de Zwaan.

Voor de bezoekers van Stöppelhaene is het natuurlijk ook smullen op het BBQ plein. Men kan niet alleen kijken naar de grill kunsten van de deelnemers, er staat ook een enorme BBQ, de "Salland Smoker" waar diverse lekkere bbq gerechtjes op worden bereid die men tegen een vriendelijke prijs kan proeven.

Wil je niet barbecueën maar heb je wel zin om 's avonds lekkere Mediterrane gerechten te eten (voor-hoofd-nagerecht) en een glaasje wijn of bier te drinken met Live muziek...........

Reserveer dan een stoel(en) aan de lange familietafels in het sfeervolle Stöppelhaene-restaurant op het terras van Hotel de Zwaan.
Kosten € 25,00 p.p.
  info@hoteldezwaan.com